Βράβευση του Δημ.Σχ. Λακκώματος στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

robot
Με το σύνθημα «Δώσε σ’ ένα παιδί ένα ρομπότ και θα παίζει για μία ώρα. Δίδαξε του πώς να φτιάχνει ένα ρομπότ και θα ασχολείται δημιουργικά μια ζώη!», το Μουσείο Ηρακλειδών καλεί έφηβους μαθητές να συμμετάσχουν σε μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής…

Οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Λακκώματος , αυτό το έκαναν πράξη με τους μικρούς τους μαθητές!
Η περυσινή Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Λακκώματος υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, κας Ιωαννίδου Βασιλικής, και της Διευθύντριας του σχολείου, κας Κάλτσου Ελισάβετ, βραβεύτηκε με το «Βραβείο κατηγορίας Open-Δημοτικού» για τη συμμετοχή της στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Ειδικότερα, η ομάδα της Α΄ τάξης έλαβε μέρος στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO2013 της Κεντρικής Μακεδονίας στη θεματική ενότητα «Πολιτιστική Κληρονομιά» και κατασκεύασε έναν ανεμόμυλο τον οποίο έθεσε σε λειτουργία με τη χρήση της βασικής μονάδας Lego Mindstorms.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους μικρούς μαθητές και στις εκπαιδευτικούς τους!

Η επιτυχία τους ας αποτελέσει κίνητρο για όλους! Η δημιουργικότητα των παιδιών μας εκπλήσσει καθημερινά… Ας την αφήσουμε να εκφράζεται!

Ο 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής είναι σε εξέλιξη και το Δημοτικό Σχολείο Λακκώματος θα συμμετάσχει και πάλι. Τους ευχόμαστε καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία!!!

Advertisements