Σεμινάριο Ε.Θ.Δ. «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά» του Κ.Π.Ε. Αρναίας

melissa
Διοργάνωση: Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας, προτίθεται να υλοποιήσει θεματικό σεμινάριο στα πλαίσια του Ε.Θ.Δ. «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά» με τίτλο «ΜΕΛΙΣΣΑ: Περιβαλλοντικές προσεγγίσεις – Αειφόρες πρακτικές» από την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 έως την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι υλοποιούν με τους μαθητές τους Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και είναι ενταγμένοι στο δίκτυο «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά» καθώς και σε εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σχετικό με τη θεματολογία του Δικτύου το επόμενο σχολικό έτος.
Παράλληλα με τις εργασίες του σεμιναρίου θα γίνει και παρουσίαση των παραγόμενων παιχνιδιών των σχολείων του Δικτύου που συμμετείχαν στη φετινή δράση «Οι τρεις μέλισσες».

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, παρακαλούνται να στείλουν την αίτηση συμμετοχής στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων έως την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Advertisements