Παραλαβή DVD με το παραχθέν υλικό του ΕΘΔ «Το παιχνίδι ως μέσο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Άθλησης και Δράσης»

paixnidi
Από το ΚΠΕ Μαρώνειας έχουμε λάβει την παρακάτω επιστολή:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
με την ολοκλήρωση του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Το Παιχνίδι ως Μέσο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Άθλησης και Δράσης», το οποίο συντόνισε το ΚΠΕ Μαρώνειας και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2013, σας αποστέλλουμε το παραγόμενο εκπαιδευτικό υλικό, όπως αυτό καταγράφηκε από τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο Δίκτυο κατά τα σχολικά έτη 2011-2013.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους υπεύθυνους σχολικών δραστηριοτήτων για τη σημαντική υποστήριξη τους στο Δίκτυο του ΚΠΕ Μαρώνειας και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία.
Το εκπαιδευτικό υλικό είναι σε ψηφιακή μορφή (DVD) και περιέχει παιχνίδια χωρισμένα σε πέντε (5) κατηγορίες. Παρακαλούμε οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων να παραδώσουν στα σχολεία ευθύνης τους ένα (1) DVD.
Με εκτίμηση
Αναπληρώτρια Υπεύθυνη του ΚΠΕ Μαρώνειας
Δούπα Μαρία-Ευθυμία»

Σας ενημερώνω ότι οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω σχολικών μονάδων που συμμετείχαν στο παραπάνω ΕΘΔ θα παραλάβουν με ταχυδρομική αποστολή ένα (1) αντίγραφο του παραπάνω DVD. Τα αντίγραφα είναι ένα για κάθε μία από τις παρακάτω σχολικές μονάδες:
Δημ.Σχ. Παλαιοχωρίου, 4ο Δημ.Σχ. Ν.Μουδανιών, Δημ.Σχ. Στανού, Δημ.Σχ. Σημάντρων
Όσοι/-ες από τους/τις εκπαιδευτικούς επιθυμούν το υλικό τους να αναρτηθεί και στη σελίδα των Καινοτόμων Δράσεων, δεν έχουν παρά να με ενημερώσουν σχετικά μετά την παραλαβή του DVD ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sdpechal@dipe.chal.sch.gr

Advertisements